Charnwood

Het Engelse Charnwood vervaardigd klassieke geraffineerde houtkachels. De kachels zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het kopen van een Charnwood is dus geen korte termijnrelatie. Doordat deze kachels volledig in Groot-Brittanniƫ gemaakt door geschoolde werknemers is de hoge kwaliteit van de kachels te garanderen. Hier hecht het merk veel waarde aan, een kachel moet duurzaam zijn en van de beste materialen gemaakt worden zodat u er zolang mogelijk van kan genieten.

Kies de kachel die bij u past

Door het veelzijdige assortiment Charnwood houtkachels is er voor iedereen een juiste kachel. Zo zijn de Charnwood COVE kachels uiterst geschikt voor moderne woningen en de Charnwood ISLAND lijn uitstekend in een klassiek interieur toe te passen. Elke lijn kachels biedt meerdere vermogens aan voor grote of kleine ruimtes. Naast de standaard zwarte kleur, zijn alle modellen ook te verkrijgen in zeven andere kleuren. Met een klassieke kachel brengt u de nostalgie en gezelligheid die een haardvuur met zich meebrengt bij u in huis!

Een klassieke houtkachel bij u thuis?

Met een Charnwood heeft u een authentieke houtkachel in huis waar u nog jaren plezier van kan beleven. Kom langs in onze showroom om het brede assortiment kachels te zien of neem contact op met een van onze sfeerverwarmingsspecialisten voor de mogelijkheden bij u thuis.

 

Boxman|VanWijk

Bezoek onze showroom

Charnwood houtkachels