Kalfire E-one bij ons te
bekijken in de showroom

De Kalfire E-one geeft haarden een hele nieuwe betekenis, ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlammenbeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. De E-One is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer.

Kalfire’s elektrische haarden zijn uitgerust met unieke, innovatieve technieken waardoor het vuur in de haard ultra-realistisch voelt, oogt en klinkt. Deze nieuwe technieken zorgen voor een vuurervaring die de zintuigen prikkelt. De E-One is de meest realistische elektrische haard op dit moment. U ziet, hoort en voelt het vuur, wat zorgt voor optimale sfeer.

Volop sfeer en een ultieme vuurbeleving. Dat wilt u thuis ervaren, maar dan het liefst zonder het milieu te belasten. Het kan met onze elektrische haard zonder afvoer. Deze haarden zijn duurzaam en produceren nul emissie bij gebruik. Ook in een huis zonder gasaansluiting is het een perfect alternatief voor een gashaard. Wie zonnepanelen op zijn dak heeft, heeft immers geen plek voor rookkanalen.