Kal-fire

Het Nederlandse familiebedrijf Kal-fire ontwikkelt al jaren duurzame hout– en gashaarden met een strak design. Daarnaast heeft Kal-fire een exclusief assortiment natuursteen schouwen en design ombouwen die iets extra’s geven aan uw haard. Uw haard of kachels krijgt op deze manier een uniek karakter.

Doordat Kal-fire ieder jaar nieuwe innovaties doorvoert, worden de haarden en kachels gezien als een van de betere merken op de markt. Een van de hardlopers in het ruime assortiment is de Kal-fire W-serie. De W-serie is een ver ontwikkelde houthaard die van alle gemakken is voorzien en in een groot aantal afmetingen is te verkrijgen. De eenvoudige liftdeur geeft u een onbelemmerd zicht op het vlammenspel en met het Clean Window Systeem blijft dit ook zo. Door de zeer goede afdichting van de W-serie is het vuur regelbaar. U kunt de vlammen handmatig temperen door de luchttoevoer verder open of dicht te zetten.

Trotse leverancier

Boxman | Van Wijk is al jarenlang trotse leverancier van de Kal-fire haarden en kachels. Graag laten we u daarom de haarden en kachels van Kal-fire zien aan de hand van een brandende opstelling in onze showroom. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een Kal-fire bij u thuis.

Ons Aanbod

Houthaarden

Kal-fire

Heat Pure 71
€ 3.655,00 incl Btw

Houthaarden

Kal-fire

Heat Pure 65 hoek
€ 4.360,00 incl Btw

Gashaarden

Kal-fire

Faire ECO Line 60
€ 3.045,00 incl Btw

Gashaarden

Kal-fire

Fairo ECO Prestige 110/55 hoek
€ 4.795,00 incl Btw

Bekijk meer Kal-fire haarden in ons assortiment