Stûv

De producten van Stûv excelleren in eenvoud, soberheid en efficiency. De haarden van Stûv draaien om kwaliteit en oprechte puurheid. Dit is allemaal terug te zien in de liftdeur-houthaarden en houtkachels van Stûv. Alle haarden van Stûv zijn ontwikkeld aan de hand van intensief onderzoek in zowel een laboratorium als via partnerschappen met experts op gebied van verbranding. Deze investeringen resulteren niet alleen in een hoog rendement maar omvatten ook alle details die een rol spelen bij de goede werking van de kachels.

Stûv staat bekend om zijn design en goede prestaties maar ook om het feit dat het robuuste en betrouwbare kachels zijn. Daarom bieden ze gebruikers een verlengde garantie van drie jaar bovenop de wettelijke garantietermijn.

Meer weten over de kachels en haarden van Stûv? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om de kachels en haarden van in het echt te zien branden.

Naast de hout gestookte kachels heeft Stûv ook een brede collectie pelletkachels en heeft partneronderneming Tûlp zich gespecialiseerd in gaskachels.

Ons Aanbod

Houtkachels

Stûv

16-Up
€ 2.890,00 incl Btw

Houthaarden

Stûv

21/85
€ 3.515,00 incl Btw

Houthaarden

Stûv

MicroMega
€ 4.925,00 incl Btw

Houthaarden

Stûv

30 In R
€ 5.065,00 incl Btw

Bekijk meer Stûv haarden in ons assortiment