AFIRE

Slimme open haarden, dat is wat AFIRE u biedt. Open haarden zonder afvoerkanaal, welk eenvoudig is te installeren en eenvoudig te gebruiken is. AFIRE is actief op het gebied van zowel elektrische haarden las op het gebied van ethanol branders en haarden.

Waterdamp haarden

De 3D waterdamp haarden van AFIRE worden gekenmerkt door zijn koude vlammen met instelbare kleuren. Wanneer een open haard met hete vlammen niet gerealiseerd kan worden, biedt de 3D elektrische haard de ideale oplossing. Een groot voordeel van dit type haard is het feit dat er geen rookgasafvoerkanaal geplaatst hoeft te worden.Hierdoor kunnen de elektrische haarden van AFIRE vrijwel overal geplaatst worden met het effect dat dicht bij een houthaard of een gashaard ligt.

Ethanol branders en haarden

Naast zijn 3D elektrische haarden heeft AFIRE een breed assortiment bio ethanol inbouw branders en slimme bio ethanol haarden. Dit hele assortiment is per afstandsbediening te bedienen. Dit vergroot het gemak van deze haarden. Een bijkomend voordeel is het feit dat er geen rookgasafvoerkanaal geplaatst hoeft te worden.Hierdoor kunnen de haarden en branders van AFIRE vrijwel overal geplaatst worden met het effect dat dicht bij een houthaard of een gashaard ligt.

Heeft u interesse in de haarden AFIRE? Komt u dan langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan. Boxman| Van Wijk helpt u graag verder!

AFIRE elektrische haarden

AFIRE ethanol branders en haarden