Sfeerhaarden

Wilt u tijdens de donkere dagen kunnen genieten van de gezelligheid van een open haard? Sfeerhaarden zorgen voor de ultieme beleving. Niets overtreft het gevoel van zwoele warmte in combinatie met het knisperen van houtvuur. Door de vlammen in de sfeerhaard ziet, voelt, hoort en ruikt u de gezelligheid en onbewuste herinneringen van vroeger komen weer tot leven. Een sfeerhaard biedt warmte, sfeer en gezelligheid. Boxman | Van Wijk biedt u een ruim assortiment van sfeerhaarden aan. Een sfeerhaard is immers vaak het middelpunt van een kamer en erg persoonlijk. Bij Boxman | Van Wijk zijn haarden daarom in allerlei soorten en maten verkrijgbaar:

Houthaarden en houtkachels
Houthaarden zorgen niet alleen voor sfeer maar ook voor warmte in huis. Bovendien verwarmt u met een houthaard op een moderne en duurzame manier. Houtkachels en -haarden zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande houtkachel of een ingebouwde houthaard. Daarnaast variëren de verschillende houtkachels in vorm, afmetingen en materiaal. Naar wens kunt u uw houtkachel ook omlijsten met een schouw.

Gashaarden
Door het gebruik van een gashaard hoeft u niet meer aan de slag met hout zoals bij een houtkachel maar heeft u met slechts één druk op de knop een prachtig vuurbeeld. Gashaarden hebben daarnaast een lange levensduur en vragen weinig onderhoud. De meeste gashaarden bieden een rendement van maar liefst 75%.

Gas-houthaard
Voor veel mensen blijft het een lastige keuze: Een authentiek vlammenspel van een houtvuur of het gemak van gashaard? Voor wie moeite heeft met kiezen is er de gas-houthaard.

CV houtkachels
Naast een sfeerelement en warmtebron voor de kamer kan de haard of kachel ook goed gebruikt worden om het gehele huis te verwarmen. Dit is mogelijk met een CV houtkachel.

Pelletkachels
Een pelletkachel is, hoewel deze reeds lang bestaat, voor veel mensen een nieuw fenomeen. Met deze kachel heeft u de gezelligheid van een houthaard en het gemak van een gaskachel.

Open haard
Met de klassieke open haard heeft u vol zicht op het authentieke houtvuur. Door de vele mogelijkheden van materiaal en afmetingen kunt u de open haard ontwerpen zoals dat beste bij u past.

Buitenhaard
Een buitenhaard brengt sfeer en warmte bij in u de tuin. Steeds vaker plaatsen mensen een buitenhaard of buitenkachel om op frisse avonden heerlijk rond het knisperende vuur te zitten.

Vuurtafels
Vuurtafels zijn gashaarden die zijn verwerkt in een buitentafel, aangesloten op propaan- of aardgas. Vuurtafels kunnen fungeren als een terrasverwarmer.

Elektrische haarden
Geen plek voor een houthaard of gashaard?
De elektrische haarden zijn ideaal voor in uw woning. Door steeds nieuwere technieken is het vlammenspel niet meer van echt te onderscheiden.
 

Op het gebied van sfeerhaarden is er heel veel mogelijk bij Boxman | Van Wijk. Wij adviseren u daarom graag! Een vakkundig team van monteurs, framebouwers en designers maken de haard of kachel precies zoals u het graag ziet. Een haard is niet alleen een warmte bron, het is het essentieel onderdeel dat van uw woning een thuis maakt.

                  volg ons; @boxmanvanwijk_maatwerk_in_vuur

 

       Instagram