Reny

De eenvoudige, degelijke en sprekende designs vormen de basis voor de houtkachels en houthaarden van RENY. Het familiebedrijf heeft zicht gespecialiseerd in het produceren van houtkachels en houthaarden. RENY onderscheidt zich door innovatieve ontwikkelingen, waarbij de modernste technieken en materialen gebruikt worden. Doordat alle kachels in een eigen fabriek worden vervaardigd kan er een 100% kwaliteitsproduct gegarandeerd worden.

Efficiënt verbrandingssysteem

RENY heeft het voor elkaar gekregen om zonder ingewikkelde of dure oplossingen een bijzonder efficiënt verbrandingssysteem te ontwikkelen. Deze voldoet aan de strengste eisen en normeringen, maar maakt het ook mogelijk een aantal mooie instapmodel kachels op de markt te brengen.

Centrale plek

in huis

RENY speelt in op de behoefte voor een centrale plek in huis om te ontspannen en samen te komen rond het houtvuur. Ook op de koude winteravonden is het mogelijk om lange avonden samen door te brengen bij de buitenhaarden van RENY. De RENY houtkachels laten het eeuwenoude kampvuur weer helemaal terug komen in een moderne vorm.

Bekijk een groot aantal modellen bij ons in de showroom of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Bekijk hier Reny haarden in ons assortiment