Bellfires

Bellfires is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige gashaarden. De gashaarden van Bellfires staan garant voor gemak, sfeer en comfort. De haarden die sinds 1928 in Nederland worden ontwikkeld zijn zogezegd ‘klant specifiek’ geproduceerd. Dit houdt in dat het mogelijk is de gashaard op basis van diverse keuzemogelijkheden samen te stellen waarna de haard volledig met de hand in elkaar wordt gezet. Dit staat garant voor een hoge constante kwaliteit.

Gemak en Comfort

Het gemak en comfort van de gashaarden van Bellfires worden ondersteund door een afstandsbediening die met de gashaard mee geleverd kan worden. Met de afstandsbediening is het tevens ook mogelijk de hoogte en de hoeveelheid vlammen te regelen. Door de laatste innovatie van Bellfire is het zelfs mogelijk uw gashaard te stoken zonder dat deze te veel warmte afgeeft. Dit geeft u de mogelijkheid de sfeer van het vuur op warme zomeravonden in uw huis te brengen.

Bellfires is onderdeel van Interfocos. Hieronder valt onder andere het assortiment Barbas houtkachels en houthaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of hoe wilt u weten hoe een Bellfires haard er brandend uit ziet? Kom langs in onze showroom aan de Binnendamsewg 26a in Giessenburg of neem contact met ons op!

Ons Aanbod

Gashaarden

Bellfires

Unica-2 55

Gashaarden

Bellfires

Free Bell

Gashaarden

Bellfires

Corner Bell Derby 3

Gaskachels

Bellfires

Horizon Bell Large Tunnel

Bekijk meer Bellfires haarden in ons assortiment