Cinewall

Heeft u een lege wand die u ingevuld wilt hebben met een mooi en sfeervol warm element of heeft u een mooi ontwerp van uw binnenhuisarchitect gekregen? Wij leveren diverse soorten haarden, hierbij valt te denken aan een hout gestookte haard, gashaard, bio haard of een elektrische haard.

Kwaliteitsmerken uit eigen makerij

Wij zijn dealer van diverse kwaliteitsmerken zoals Kalfire, Metalfire, Planika en Element 4. Daarnaast werken wij uitsluitend met onze eigen installateurs, dit zijn stuk voor stuk vakmensen en hebben ruime ervaring met het installeren van haarden, rookgas kanalen en meubelmaatwerk.

Wij beschikken over een eigen locatie met grote showroom. Hier vind u ook onze meubelmakerij. Dit stelt ons in staat om elk process in huis voor u op maat te ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw woning? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Bekijk het filmpje hieronder voor een voorbeeld van hoe het maatwerk traject bij ons verloopt!

Onze werkwijze

Afspraak

Tijdens een afspraak

stemmen we alles af

Tijdens het eerste gesprek inventariseren wij wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Neem dan ook tijdens de afspraak alvast de afmetingen of eventueel ontwerp mee. Samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Hierbij zullen wij samen met u een variatie aan mogelijke materialen en posities bespreken.

Door middel van een driedimensionale schets worden de materialen en voorbeelden van de opstellingen visueel toegelicht. Daarnaast biedt onze grote showroom de mogelijkheid om diverse materialen en opstellingen van dichtbij te bekijken.

Uitwerking

Uw keuze wordt tot

detail uitgewerkt

Na het opnemen van de maten en een technische analyse gemaakt te hebben, bekijken we de mogelijkheden en gaat ons team van technische tekenaars en interieur stylisten voor u aan de slag.

Wanneer we samen tot een aantal opties zijn gekomen, zullen we samenkomen om deze te bespreken en uw eventuele verdere wensen uit te werken. Na goedkeuring van de offerte zal de technische realisatie van uw opstelling worden ingepland.

 

Plaatsing

Ons professionele team

installeert uw opstelling

Onze installatie en afbouw team zal op de afgesproken dag uw haard komen installeren. Over het algemeen zijn we binnen 1 à 2 dagen klaar. Het kan zijn dat we in een later stadium terug komen voor verdere afwerking.

Wij zorgen ervoor dat het team zorgvuldig te werk gaat, waardoor zelfs in reeds opgeleverde woonkamers een haard geplaatst kan worden zonder schade toe te brengen aan bijvoorbeeld uw vloer.

Nadat we klaar zijn met het installeren testen we uw haard, en laten wij u achter in een warme en sfeervolle kamer.

Veel stookplezier!

 

                  volg ons; @boxmanvanwijk_maatwerk_in_vuur

 

       Instagram