Openhaard

Waar men bij elkaar komt

op koude winter avonden

Met een open haard heeft u volledig zicht op het authentieke houtvuur. Doordat er geen omlijsting of glasplaten voor het vuur zitten krijgt u een onbelemmerde kijk op het vlammenspel. Een prachtig schouwspel waar u uren naar kunt kijken. Een plek bij het vuur waar men bij elkaar komt op koude winteravonden en verhalen worden verteld. De open haard wordt op deze manier een echte sfeermaker in de woonkamer.

Door de vele mogelijkheden op het gebied materiaal en grootte kunt u de open haard kiezen die het beste bij u past. Wij verzorgen vervolgens de rest van de installatie, en zorgen er voor dat u er warmpjes bij zit.

Schouw

Bij een open haard wordt vaak gekozen voor een klassieke schouw. Een dergelijke schouw maakt de open haard extra authentiek en is te verkrijgen in bijna alle gewenste vormen en maten. U kunt kiezen voor een grote sierschouw die rijkelijk versierd is of voor een moderne schouw die past bij het strakke design van uw huis. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om te komen kijken naar de mogelijkheden en materialen voor een haardschouw. Tevens zijn wij ook een erkend dealer van diverse hoogwaardige natuursteen merken die uw schouw net dat beetje extra kunnen geven.

Rendement

U dient rekening te houden met het feit dat een open haard als sfeerelement en als bijverwarming dient in een kamer. Doordat een open haard open is gaat er veel warmte verloren richting de schoorsteen. Wilt u toch graag een haardvuur in uw huis maar met meer rendement? Neem dan ook eens een kijkje bij onze houthaarden of gashaarden voor de mogelijkheden of neem contact op met één van onze specialisten.

Ons Aanbod

CV Houthaarden

CV Houthaarden

CV Houthaarden

CV Houthaarden

Bekijk meer haarden in ons assortiment