Nordic Fire

Nordic fire is een Nederlands bedrijf dat tijdens de ontwikkeling van de haarden veel aandacht heeft besteed aan innovatie en de degelijkheid van de constructie. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u lang van uw haard kan genieten. Nordic fire ontwikkelt voornamelijk cv houtkachels, houtkachels en pelletkachels.

De Nordic Fire houtkachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap. Het hoge rendement wordt bereikt door de voorverwarming van de regelbare secundaire en constante tertiaire verbrandingslucht. Door de volledige verbranding is er ook een minimale uitstoot van verontreinigde gassen en deeltjes. Een ruitventilatiesysteem zorgt ervoor dat de ruit van de houtkachel veel langer schoon blijft.

CV Houtkachels

De CV houtkachels zijn te verkrijgen als vrijstaande kachel of als inbouwhaard. In beide gevallen zal het hoge rendement van de houthaard u stookkosten verlagen. De CV haard verwarmt niet alleen de ruimte waar de haard staat maar warmt ook de centrale verwarming op. Op deze manier kan uw haard voor warm water uit de kraan zorgen. Uiteraard bevat het assortiment van Nordic fire ook “normale” houtkachels en inbouwkachels die uw CV niet verwarmen maar wel een hoog rendement geven.

Pelletkachels

De pelletkachels van Nordic Fire komen tot stand in samenwerking met Ravelli. De Pelletkachel verbrandt geperste houtpellets waarna de opgewarmde lucht door de kamer wordt geblazen. Deze energiezuinige manier van stoken levert een grote hoeveelheid warmte op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze specialisten die u graag meer vertellen over CV-verwarmende haarden of pelletkachels. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom voor een demonstratie van deze haarden!

Ons Aanbod

Houtkachels

Nordic Fire

Thorpe 3

Houtkachels

Nordic Fire

Cottage

CV Houtkachels

Nordic Fire

Emily

CV Houtkachels

Nordic Fire

Ultimate 15

Bekijk meer Nordic Fire haarden in ons assortiment