Ravelli

Het Italiaanse Ravelli heeft zich gespecialiseerd in het maken van pelletkachels. Door de specialisatie in pelletkachels zijn ze er in geslaagd een breed scala aan kachels te ontwikkelen. Ravelli heeft vier lijnen van pelletkachels. De Ravelli Hydro lijn: oftewel de CV pelletkachel. Hierbij ontvangt u niet alleen warmte van de kachel maar is het ook mogelijk deze warmte te gebruiken voor het opwarmen van de centrale verwarming. Door dit systeem te gebruiken bespaart u op uw stookkosten.

Ravelli heeft ook de Flow en de Air lijn. Deze kachels blazen warme lucht automatisch door de woning of kamer waar de kachel staat. Daarnaast biedt Ravelli ook de Box lijn aan; de zogenoemde pellethaarden.

Ravelli kachel

bij u thuis

Als u precies wilt weten hoe een pelletkachel werkt en wat de voordelen van zo’n kachel zijn verwijzen wij u graag naar de pelletkachel pagina. Ook is het uiteraard mogelijk contact op te nemen met een van onze experts die u alles over de Ravelli pelletkachels of CV pelletkachels kunnen vertellen. In onze showroom aan de Binnendamseweg 26a in Giessenburg staan ook brandende kachels van Ravelli zodat u de techniek brandend kunt aanschouwen.

Ons Aanbod

Pelletkachels

Ravelli

Arya

Pelletkachels

Ravelli

Rossi 70

Pelletkachels

Ravelli

Stylo

Pelletkachels

Ravelli

Boxline 1000

Bekijk meer Pelletkachels in ons assortiment