Faber

Veel mensen kennen Faber nog van de eerste gaskachels, maar de geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1844, toen Jan Gerrits Faber in het Friese Franeker de basis legde voor het huidige Faber met de oprichting van een grofsmederij.

Faber is actief in het maken van vrijstaande houtkachels, innovatieve gashaarden en elektrische sfeerkachels. Het bedrijf is al jaren druk bezig met het toepassen van de laatste technologieën in zijn stijlvolle haarden.

Dé Faber I.T.C

De laatste nieuwe ontwikkeling is de Faber I.T.C. App waarmee uw gashaard volledig via de smartphone, tablet of computer kan worden bediend. De app is gemakkelijk te installeren en is gebruiksvriendelijk zodat iedereen er mee kan werken. De juiste sfeer creëren was nog nooit zo makkelijk want met één druk op de knop past u de hoogte van de vlam aan of het rendement van uw kachel.

Elektrische sfeerhaarden

Naast zijn gashaarden en houtkachels heeft Faber een breed assortiment elektrische sfeerhaarden. Het gemak van deze haarden is dat er geen rookgasafvoerkanaal geplaatst hoeft te worden. De haarden kunnen daarom vrijwel overal geplaatst worden met het effect dat dicht bij een houthaard of een gashaard ligt.

Heeft u interesse in de haarden of kachels van Faber? Komt u dan langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan. Boxman| Van Wijk helpt u graag verder!

Faber Gashaarden

Faber houtkachels