KombiFire

De KombiFIre gas-houthaarden kunnen zowel op gas als op hout branden. Tot voor kort was het niet mogelijk. Met de KombiFire kunt u zelf switchen van een gashaard naar houthaard en andersom, dankzij het unieke KombiFire-wisselsysteem.

Gashaard of

een Houthaard?

Veel mensen hebben moeite met de vraag welke brandstof  het beste bij hen past. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houthaard, dient na een lange werkdag vooral het gemak van een gashaard. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt. Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem.

Kies voor het moment!

De modellen gas-houthaarden zijn te verkrijgen in een front, hoek of drie zijden open opstelling en kunnen naar eigen wens worden ingericht. Daarnaast is iedere haard standaard uitgerust met een afstandsbediening.

Benieuwd naar de KombiFire gas-houthaarden en wilt u weten hoe de gas-houthaarden er brandend uitzien? Kom langs in onze showroom op de Binnendamseweg 26a in Giessenburg en ervaar het gebruiksgemak van de KombiFire.

Ons Aanbod

Gas-houthaarden

KombiFire

Original Corner

 

Gas-houthaarden

KombiFire

Original Front

Gas-houthaarden

KombiFire

Panorama XL Corner

Gas-houthaarden

KombiFire

Panorama XL Around

Bekijk meer KombiFire haarden in ons assortiment