Maatwerk

Onderdeel van Boxman | Van Wijk is Maatwerk| in Vuur. Zoals de naam doet vermoeden, is het mogelijk om rond uw haard of kachel een volledig op maat gemaakt meubel te leveren. Denk hierbij aan een maatwerk kastenwand om uw inbouwhaard heen. Wij kunnen u helpen met tal van originele ideeën die het beste passen bij uw wensen en behoeften. Door onze 15 jaar ervaring in sfeerverwarmingselementen, leveren wij een maatwerk product waar u zich goed bij voelt. Dit doen we door vanaf ons eerste contact tot aan de laatste afwerkingen de zorg van uw haard of kachel op ons te nemen. U hoeft alleen maar te genieten van uw geweldige haard of kachel, wij zorgen voor de rest!

Materialen

Door onze jarenlange ervaring weten we bij Maatwerk | In Vuur wat werkt en kwalitatief goed genoeg is. Door de jaren heen hebben wij dan ook veel betrouwbare partners gevonden. Deze partners leveren ons de hoogwaardige kwaliteit materialen waar wij dagelijks met veel plezier mee werken. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een klassieke natuurstenen schouw tot een strakke gashaard voor in uw keuken, alles is mogelijk. Laat u daarom inspireren in onze showroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw woning? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Bekijk het filmpje hieronder voor een voorbeeld van hoe het maatwerk traject bij ons verloopt!

Onze werkwijze

Inventarisatie

In overleg met u

maken we de juiste keus

Tijdens het eerste gesprek inventariseren wij wat uw wensen en de mogelijkheden voor de opstelling. Samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Hierbij zullen wij samen met u een variatie aan mogelijke materialen en posities bespreken.

Zoals eerder aangegeven, is ook de keuze van brandstof bepalend met betrekking tot de verdere uitwerking van de opstelling. Door middel van een driedimensionale schets worden de materialen en voorbeelden van de opstellingen visueel toegelicht. Daarnaast biedt onze grote showroom de mogelijkheid om diverse materialen en opstellingen van dichtbij te bekijken.

Uitwerking

Uw keuze wordt tot

detail uitgewerkt

Na het opnemen van de maten en een technische analyse gemaakt te hebben, bekijken we de mogelijkheden en gaat ons team van technische tekenaars en interieur stylisten voor u aan de slag.

Wanneer we samen tot een aantal opties zijn gekomen, zullen we samenkomen om deze te bespreken en uw eventuele verdere wensen uit te werken. Na goedkeuring van de offerte zal de technische realisatie van uw opstelling worden ingepland.

 

Plaatsing

Ons professionele team

installeert uw haard

Onze installatie en afbouw team zal op de afgesproken dag uw haard komen installeren. Over het algemeen zijn we binnen 1 à 2 dagen klaar. Het kan zijn dat we in een later stadium terug komen voor verdere afwerking.

Wij zorgen ervoor dat het team zorgvuldig te werk gaat, waardoor zelfs in reeds opgeleverde woonkamers een haard geplaatst kan worden zonder schade toe te brengen aan bijvoorbeeld uw vloer.

Nadat we klaar zijn met het installeren testen we uw haard, en laten wij u achter in een warme en sfeervolle kamer.

Veel stookplezier!

 

Maak nu uw maatwerk afspraak en bezoek onze showroom!

                  volg ons; @boxmanvanwijk_maatwerk_in_vuur

 

       Instagram