Maatwerk

Onderdeel van Boxman | Van Wijk is Maatwerk|In vuur. Zoals de naam doet vermoeden, is het mogelijk om rond uw kachel of haard een volledig maatwerk meubel te leveren. U kunt hierbij denken aan een kastenwand om uw inbouwhaard heen. Wij kunnen u helpen met tal van originele ideeën die het beste passen bij u, uw haard en uw woning. Wij leveren, door onze 15 jaar ervaring in sfeerverwarmingselementen, een maatwerk product waar u zich goed bij voelt. Dit doen we door vanaf het idee tot de laatste afwerking de zorg van de haard op ons te nemen. U hoeft alleen maar te genieten van uw geweldige kachel of haard, wij zorgen voor de rest!

Materialen

Door onze jarenlange ervaring weten we bij Maatwerk|In vuur wat werkt en kwalitatief goed is. Over de jaren heen hebben we dan ook veel betrouwbare partners gevonden. Deze partners leveren de hoogwaardige kwaliteit materialen waar wij dagelijks mee werken. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, van een klassieke natuurstenen schouw tot een strakke gashaard in uw keuken. Laat u inspireren in onze showroom.

Benieuwd naar de keuzemogelijkheden voor in uw woning? Kom langs in onze showroom op de Binnendamseweg 26a in Giessenburg of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Bekijk hieronder een voorbeeld hoe een maatwerk traject bij ons verloopt!

Onze werkwijze

Inventarisatie

In overleg met u

maken we de juiste keus

Tijdens een eerste gesprek inventariseren wij uw wensen en de mogelijkheden voor de opstelling, samen kijken we naar de beste maar natuurlijk ook de meest sfeervolle oplossing. Hierbij kunnen wij een variatie aan mogelijke materialen en posities bespreken.

U kunt tijdens dit gesprek de materialen en voorbeelden zien van opstellingen. Natuurlijk is ook de keuze van brandstof en haard bepalend voordat wij het verder kunnen uitwerken. Wij hebben een grote showroom waarin we u, ook met deze beslissing kunnen helpen.

Uitwerking

Uw keuze wordt tot in

de details uitgewerkt

Na het opnemen van de maten en uitgebreidere technische analyse inventariseren we de mogelijkheden en gaat ons team van technisch tekenaars en interieur stylisten voor u aan de slag.

Uiteindelijk komen we samen om een aantal mogelijke opties te bespreken en eventuele verdere wensen uit te werken. Hieruit zal na goedkeuring van de offerte de technische realisatie plaatsvinden.

 

Plaatsing

Ons professionele team

installeert uw haard

Onze installatie en afbouw team zal op de afgesproken dag uw haard komen installeren. Over het algemeen zijn we binnen 1 a 2 dagen klaar. Het kan zijn dat we in een later stadium terug komen voor verdere afwerking.

Wij zorgen ervoor dat het team zorgvuldig te werk gaat, waardoor zelfs in reeds opgeleverde woonkamers een haard geplaatst kan worden zonder schade toe te brengen aan bijvoorbeeld uw vloer.

Nadat we klaar zijn met het installeren testen we uw haard, en laten wij u achter in een warme en sfeervolle kamer.

Veel stookplezier!

 

Maak nu uw maatwerk afspraak en bezoek onze showroom!

                  volg ons; @maatwerk_in_vuur

 

       Instagram