Houthaarden

Knisperend hout

& verbrande stammen

Houthaarden zorgen voor een ultieme beleving. Het wordt niet voor niets geassocieerd met het geluid van knisperend hout, de geur van verbrande stammen, de heerlijke warmte en de dansende vlammetjes in de haard.
Wat het mooie is van een houthaard is dat een houthaard een hele eigen geur heeft. Gashaarden en elektrische haarden hebben dat niet. Als u echt de sfeer in uw huis wilt hebben van spelende vlammetjes, geur en geluid, kies dan voor een houthaard. Houthaarden zorgen niet alleen voor sfeer maar ook voor warmte in huis. Bovendien verwarm je met een houthaard op een moderne en duurzame manier.

Liftdeur haard

Houthaarden worden geleverd in verschillende maten en modellen. Zo kunt u kiezen voor de klassieke open haard, hiermee heeft u een open vuur in uw woonruimte. U kunt ook kiezen voor een liftdeur haard. Een liftdeur geeft net zoveel sfeer als een open haard, maar biedt veel meer veiligheid en rendement. U heeft daarmee nog steeds goed zicht op het mooie haardvuur maar u hoeft zich geen zorgen te maken over vonkspetters die uit de haard kunnen springen.

Boxman | Van Wijk heeft een breed assortiment in houthaarden, houtkachels en inbouwhaarden op hout. Benieuwd naar de keuzemogelijkheden voor uw woning? Kom langs in onze showroom op de Binnendamseweg 26a in Giessenburg of neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Ons Aanbod

Houthaarden

Kall-Fire

Heat Pure 100
€ 4.942,00 incl Btw

Houthaarden

Dik Geurts

Vision 80 EA
€ 2.075,00 incl Btw

Houthaarden

Barbas

Energa 70/55
€ 3.255,00 incl Btw

Houthaarden

Spartherm

Arte 3RL-100h
€ 6.700,00 incl Btw

Bekijk meer Houthaarden in ons assortiment