CV Houtkachels

Verwarm je

hele huis

De stijging van de gasprijs vraagt om alternatieve en milieuvriendelijke verwarmingsmogelijkheden. Het is dan ook niet zo gek dat de CV-houtkachel wint aan populariteit. Een CV-houtkachel verwarmt niet alleen de ruimte waar de CV-houtkachel staat, maar het gehele huis. Op deze manier wordt er flink op stookkosten bespaard en wordt er daarnaast ook rekening gehouden met het milieu.

De eenvoudige werking

van een CV houtkachel

Een CV houtkachel werkt door middel van een warmtewisselaar: een met water gevuld systeem dat aangesloten wordt op de CV installatie. Wanneer de CV houtkachel wordt gestookt wordt ook het water in de warmtewisselaar verwarmd, wat vervolgens door een extra pomp in het CV systeem wordt rondgepompt. Als u stopt met stoken of wanneer u niet thuis bent, neemt de normale CV ketel automatisch het werk weer over. Een CV houtkachel kan gecombineerd worden met uw radiotoren en eventuele vloerverwarming.

Naast kennis en ervaring in haarden en kachels is Boxman | Van Wijk al jaren actief in de installatietechniek. De ervaren installateurs kunnen u voorzien van een advies op maat betreffende de installatie van bijvoorbeeld uw boiler, CV panelen of zonnepanelen. Hiermee kan Boxman | Van Wijk het totaalconcept leveren voor u CV houtkachel en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Bij Boxman | Van Wijk kunt u kiezen voor een CV inbouwhaard of een losstaande houtkachel op CV. Er is een breed assortiment verkrijgbaar bij Boxman | Van Wijk. U kunt kiezen voor een moderne, klassieke of eigentijdse CV houthaard in verschillende vormen en maten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een CV haard? Kom langs in onze showroom en wij zijn u graag van dienst om u meer te vertellen over dit geweldige systeem. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Ons Aanbod

CV Houthaarden

CV Houthaarden

CV Houthaarden

CV Houthaarden

Bekijk meer CV Houtkachels in ons assortiment