Eco Event 2015

Zaterdag 10 oktober 2015 organiseren we een Eco-event. Dit event heeft als doel u kennis te laten maken met duurzaamheid in uw leefomgeving en u in contact te brengen met verschillende bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in duurzame producten en diensten.

Voordelen duurzaamheid

Hoewel duurzame producten en diensten bij de aanschaf in sommige gevallen duurder zijn bieden deze producten op de langere termijn verschillende financiële voordelen. Zo zijn er verschillende duurzame producten en diensten die u energiekosten besparen. Voorbeelden hiervan zijn; woningisolatie, zonne-energie en producten met een hoog rendement. Ook kunt u energie besparen door middel van het energielabel van u huis te verbeteren.

Naast de energiebesparingen die duurzame producten en diensten met zich meebrengen hebben duurzame producten en diensten op de langere termijn ook grote voordelen. Zo gaan duurzame producten en diensten langer mee. Denk hierbij aan duurzaam bouwen, kunststof kozijnen en andere producten die weinig onderhoud en een lange levensduur hebben.

Duurzame producten

Op dit event zullen verschillende bedrijven aanwezig zijn die de bovenstaande voordelen aan u kunnen aanbieden. De aanwezig bedrijven en de producten die zijn leveren zijn de volgende:

download (2)

Metaloterm

Metaloterm biedt al ruim 50 jaar verschillende slimme oplossingen voor rookgasafvoersystemen voor haarden en kachels. Tijdens het Eco-event zal Metaloterm aanwezig hun nieuwste innovatieve product: de EcoStream. De EcoStream combineert een rookgasventilator met een partikelfilter en levert verschillende voordelen op voor de gebruikers van houtkachels. Kom naar de stand van de EcoStream en ontdek wat dit systeem voor u kunt doen!

 

imgres

Zon & Zo

Zon & Zo levert al enkele jaren zonnepanelen aan verschillende klanten maar Zon & Zo levert meer dan de zonnepanelen alleen. De doelstelling van Zon & Zo is het helpen van de klant met het verminderen van het energieverbruik en het terugdringen van CO2 uitstoot. Kom op het Eco-event naar de stand van Zon & Zo en vindt samen met een expert een duurzame oplossing voor uw situatie.

 

imgres-1

Auto Indumij

Elektrisch rijden is een duurzaam product dat de laatste jaren een enorme ontwikkeling doormaakt. Auto Indumij zal zaterdag 10 oktober aanwezig zijn op het Eco-event om u kennis te laten maken met het elektronisch rijden van Renault. De specialisten van Auto Indumij zullen u uitgebreidt adviseren over wat elektrisch rijden voor u kunt betekenen.

 

 

 

download (3)

BMN

Bouwmaatschappij Midden Nederland, kortweg BMN, is een middelgrote bouworganisatie, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Op het Eco-event zal BMN u uitgebreid informeren over kunststof kozijnen. Laat u adviseren over de mogelijkheden voor het plaatsen van kunststof kozijnen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

logo-nordic-fire-300x81

Nordic Fire

Nordic Fire is de grootste leverancier van houtkachels met CV aansluiting in Nederland en Duitsland en beschikt over zeer veel ervaring en kennis op dit gebied. Laat u adviseren over de mogelijkheden die houtkachel met CV aansluiting hebben en wat deze houtkachel voor u kunnen besparen.

download (4)

Thermonoord

Thermonoord is specialist in het vinden van duurzame oplossingen voor het verwarmen van uw woning en andere toepassingen zoals het opladen van warmwater systemen en het opwekken van energie. Thermonoord combineert verschillende technische producten met elkaar, bezoek de stand van Thermonoord en vindt samen met een expert een duurzame oplossing voor uw woning.

 

download (5)

GEP Regenwater

De afgelopen 15 jaar heeft GEP Regenwater zich ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van regenwatersystemen. GEP zoekt samen met u een duurzaam, veilig en kwalitatief regenwatersysteem voor uw situatie en zorgt voor de beste verhouding tussen prijs, milieu en besparing.

 

 

download (6)

Pluimers Isolatie

Pluimers is inmiddels al 40 jaar actief op de isolatiemarkt en is Europees marktleider in isolatie. Een goed geïsoleerd huis zorgt vanzelfsprekend voor lagere energiekosten en een hogere woningwaarde maar laat u op dit event adviseren over nog veel meer voordelen die woningisolatie met zich meebrengt.

 

download (7)

APHoutconstructies B.V.

APHoutconstructies is gespecialiseerd in het bouwen met hout. Hout is een duurzaam en onderhoudsarm product en zorgt voor een warme uitstraling. Ook heeft hout een minimale ecologische voetafdruk en kan hout oneindig hergebruikt worden. Laat u op het Eco-event informeren wat hout allemaal voor u kunt betekenen.

 

download (8)

EPA-Check

EPA-Check is een jong en dynamisch bedrijf waar u uw voorlopig energielabel kunt laten omzetten in een definitief label. Vanaf 1 januari 2015 is het bij verkoop, verhuur en oplevering van woningen verplicht om een definitief energielabel te hebben. Laat u op het Eco-event verder informeren over de definitieve energielabels.

 

Duurzame diensten

Op het Eco-event zullen ook een drietal bedrijven aanwezig zijn die duurzame diensten leveren. Laat u adviseren door deze bedrijven en kom erachter wat deze diensten voor u zullen betekenen.

Het event zal plaats vinden op 10 oktober 2015 van 09.00 uur tot 16.00 uur. Kom langs en bekijk waar jij op kunt besparen!

 

Voor vragen of contact:

Bekijk meer: