Bio-ethanol haarden

Sfeer zonder poespas

Wilt u niet met gas of hout stoken? Of kunt u in uw woonhuis geen rookkanaal of schoorsteen kwijt? Een bio-ethanol haard biedt u wellicht de uitkomst.

Met een bio-ethanol haard heeft u toch een sfeervol vuurtje en warmte, maar geen gezeur en gedoe met het installeren van een rookkanaal. Onze bio-ethanol haarden zijn leverbaar in twee verschillende types. De haarden die handmatig gevuld dienen te worden of de haarden die door middel van een slimme pomp de brandstof vanuit een separate jerrycan automatisch de brander in pompen.

 

 

Een breed assortiment

Boxman | Van Wijk heeft een breed assortiment aan bio-ethanol haarden. Hierdoor is er altijd wel een model welk aansluit op uw smaak of het interieur van uw woning. Binnen ons assortiment vindt u onder andere de bio-ethanol haarden van AFIRE en Ebios. Kortom, bij Boxman | Van Wijk vindt u de bio-ethanol haard waar u naar op zoek bent! 

 

Neem contact met ons op om u wensen te bespreken. Bij Boxman | Van Wijk zijn verschillende modellen bio-ethanol haarden aanwezig. Kom snel langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons Aanbod

Bio-ethanol brander

Bio-ethanol haard

Bio-ethanol design

Bekijk meer bio-ethanol haarden in ons assortiment