Dik Geurts

Dik Geurts is met zijn brede assortiment aan houtkachels, designhaarden, hout-cv kachels, inbouwhaarden, tuinhaarden en barbecues alles behalve standaard te noemen. Dik Geurts maakt designhaarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en vakmanschap gecombineerd met bedieningsgemak.

Innovatie en creativiteit

Het creatieve team dat werkt bij Dik Geurts is continue bezig met het verhogen van het rendement van zijn kachels, zodat u lagere stookkosten krijgt. Bijna alle kachels en haarden van Dik Geurts worden gemaakt in samenwerking met topdesigners, waardoor ze geschikt zijn voor zowel moderne als klassieker interieurs.

Een maatwerk haard

Dik Geurts biedt u een uitgebreide collectie met haarden aan. Toch komt het voor dat deze niet passen bij uw huidige woning. Dik Geurts geeft u daarom de mogelijkheid om een inzethaard precies voor u op maat te maken. De specialisten van Boxman | Van Wijk komen bij u langs met een speciaal maatwerkformulier en meten alles op. Vervolgens wordt er een tekening gemaakt van de haard en gaat het in productie. De monteurs van Boxman | Van Wijk komen de haard vervolgens bij u leveren en monteren.

Meer informatie over de vele mogelijkheden? Kom langs in onze showroom  of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ons Aanbod

Houtkachels

Houtkachels

CV Houtkachels

Houthaarden

Bekijk meer Dik Geurts haarden in ons assortiment