DRU

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend assortiment van gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels.

Innovatie

De haarden en kachels worden door eigen designers ontwikkelt en in Nederland geproduceerd. Hierdoor staat het merk niet alleen garant voor een hoge kwaliteit maar is er de laatste jaren ook veel aandacht geweest voor vormgeving en bedieningsgemak. Dit maakt de hoogwaardige kachels en haarden toegankelijk voor bijna elke woning. DRU levert naast gashaarden en houthaarden ook houtkachels op CV en sierschouwen voor om de haard.

Een DRU haard

bij u thuis?

Boxman | Van Wijk heeft in de showroom meerdere brandende DRU kachels staan. Wij zien u graag in onze showroom om de haarden in het echt te laten zien. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.