Elektrische haarden

Sfeer zonder poespas

Wilt u niet met gas of hout stoken? Of kunt u in uw woonhuis geen rookkanaal of schoorsteen kwijt? Een elektrische haard biedt u wellicht de uitkomst. Doordat de nieuwste elektrische haard gebruikmaken van de laatste technieken, kunt u met een elektrische haard volop genieten van een schitterend vuurbeeld. Fabrikanten blijven continu innoveren en zijn altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden om het vuur van een elektrische haard te optimaliseren. Door het gebruik van onder andere LED-verlichting, spiegels en waterdamp, wordt een realistisch vuurbeeld gecreëerd. Dit betekent dat u eenvoudig kunt genieten van uw elektrische haard, het enige dat u nodig heeft is een stopcontact.

Een breed assortiment

Boxman | Van Wijk heeft een breed assortiment aan elektrische haarden. Hierdoor is er altijd wel een model welk aansluit op uw smaak of het interieur van uw woning. Binnen ons assortiment vindt u onder andere de elektrische haarden van AFIRE en Faber. Kortom, bij Boxman | Van Wijk vindt u de elektrische haard waar u naar op zoek bent! 

Neem contact met ons op om u wensen te bespreken. Bij Boxman | Van Wijk zijn verschillende modellen elektrische haarden aanwezig. Kom snel langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons Aanbod

Elektrische haarden

Elektrische kachels

Elektrische haarden

Bekijk meer elektrische kachels in ons assortiment