Kalfire

Het Nederlandse familiebedrijf Kalfire ontwikkelt al jaren duurzame hout– en gashaarden met een strak design. Daarnaast heeft Kalfire een exclusief assortiment natuursteen schouwen en design ombouwen die iets extra’s geven aan uw haard. Uw haard of kachels krijgt op deze manier een uniek karakter.

Doordat Kalfire ieder jaar nieuwe innovaties doorvoert, worden de haarden en kachels gezien als een van de betere merken op de markt. Een van de hardlopers in het ruime assortiment is de Kalfire W-serie. De W-serie is een ver ontwikkelde houthaard die van alle gemakken is voorzien en in een groot aantal afmetingen is te verkrijgen. De eenvoudige liftdeur geeft u een onbelemmerd zicht op het vlammenspel en met het Clean Window Systeem blijft dit ook zo. Door de zeer goede afdichting van de W-serie is het vuur regelbaar. U kunt de vlammen handmatig temperen door de luchttoevoer verder open of dicht te zetten.

Trotse leverancier

Boxman | Van Wijk is al jarenlang trotse leverancier van de Kalfire haarden en kachels. Graag laten we u daarom de haarden en kachels van Kalfire zien aan de hand van een brandende opstelling in onze showroom. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een Kalfire bij u thuis.

Ons Aanbod

Houthaarden

Gashaarden

Gashaarden

Gashaarden

Bekijk meer Kalfire haarden in ons assortiment