Buitenhaard

Een buitenhaard brengt sfeer en warmte in een tuin. Steeds vaker plaatsen mensen een buitenhaard of buitenkachel om op een frisse avond heerlijk rond het knapperende vuur te zitten. Zo kunt u samen met vrienden en familie tot laat genieten van de warmte en sfeer die een buitenhaard met zich meebrengt. Door het plaatsen van een buitenhaard in de tuin kunt u iedere avond genieten van de gezonde buitenlucht én van de gezellige sfeer.

Boxman | Van Wijk heeft een ruim assortiment aan buitenhaarden en buitenkachels. Alle haarden en kachels zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Door het gebruik van duurzame materialen staat een terrashaard garant voor jarenlang plezier.

Barbecueën en grillen

Wilt u het maximale halen uit uw tuinhaard? Neem dan een tuinhaard die geschikt is om mee te barbecueën en te grillen. Op deze manier kunt u genieten van de warmte van de buitenhaard, het knisperende vuur en daarnaast meteen een maaltijd bereiden boven het zelf aangestoken vuurtje.

Bij onze showroom hebben wij meerdere buitenhaarden, tuinkachels en terrashaarden opgesteld. Omdat wij zelf ook graag een vuurtje stoken laten wij u graag een brandende buitenhaard zien. Heeft u nog vragen over onze buitenhaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons Aanbod

CV Houthaarden

CV Houthaarden

CV Houthaarden

CV Houthaarden

Bekijk meer buitenhaarden in ons assortiment