Inbouwhaard

De inbouwhaard is een haard die volledig naar uw idee is in te bouwen. Door ons grote assortiment in haarden en materialen zijn de opties eindeloos. We gaan aan de slag met uw idee door een digitale schets van de opstelling te maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe de inbouwhaard er daadwerkelijk uit gaat zien. Dit geeft de mogelijkheid opties toe te voegen of aan te passen.

Bij Boxman|Van Wijk hebben wij een breed assortiment inbouwhaarden. Zo is er de ruime keuze in brandstof. Wilt u een gashaard, houthaard, kachel op cv of een pelletkachel. Daarnaast kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een tweezijdige-hoekhaard, een driezijdige-haard of een haard met een doorkijk naar een andere ruimte.

Om de inbouwhaard af te maken is er een keuze mogelijkheid uit een breed assortiment hoogwaardige materialen. Over de jaren hebben wij contacten gelegd met meerdere betrouwbare partners die stuk voor stuk kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Denk hierbij aan natuursteen, kastenwanden, klassieke schouwen of robuust ijzeren frame om uw haard.

Inzethaard

Heeft u al een bestaande kachel maar bent u toe aan wat nieuws? Ook dit is mogelijk met de zogenoemde inzethaard. We plaatsen dan een haard op de plek waar oude haard stond en ,afhankelijk van hoe de kwaliteit en toepassing,  plaatsen wij deze onder het bestaande rookkanaal.

Er is heel veel mogelijk. Laat u daarom goed adviseren en neem contact op met een van onze sfeerverwarmingsspecialisten of kom langs in onze showroom op de Binnendamseweg 26a in Giessenbrug.

Ons Aanbod

Houthaarden

Barbas

Energa 70/55
€ 3.255,00 incl Btw

Houthaarden

Dik Geurts

Vision 8 EA
€ 2.075,00 incl Btw

 

Gashaarden

DRU

Excellence 50XT
€ 4.075,00 incl Btw

Gashaarden

Bellfires

Horizon Bell Medium 3
€ 3.886,00 incl Btw

Bekijk meer haarden in ons assortiment