Merken

Maak kennis met onze

breed assortiment Merken

Boxman | Van Wijk heeft een breed assortiment merken. Alle merken die wij voeren zijn zorgvuldig geselecteerd en allen van een top kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u uitstekend adviseren welke haarden en kachels het beste bij u en uw huis passen.

Wij bieden verschillende houthaarden en kachels aan in de volgende merken:

Gas gestookte haarden en kachels brengen u veel warmte, gezelligheid en gemak. Onze merken bieden dit comfort, u kunt voor gas gestookte haarden en kachels kiezen uit de volgende merken:

Kunt u geen keuze maken tussen hout of gas gestookte haarden en kachels? Met de Kombifire haarden kunt u zowel op gas als op hout genieten van het vuur.

Wilt u nog een stapje verder? Met CV-haarden is het mogelijk om het gehele huis te verwarmen. Nordic-fire, Spartherm en Walltherm zijn allen merken die wij aanbieden en dit allemaal mogelijk maken.

Wilt u graag meer informatie over de merken of advies welke haarden en kachels het beste bij u passen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Onze collega’s vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze merken

dikgeurts  barbas  faber  metalfire  bellfires  

    nordic-fire  reny  sparthermkal-fire

Houtkachels

Houthaarden

CV Houtkachels

Bekijk ons assortiment