Houtkachels

Zelfgestookt houtvuur in

een vrijstaande houtkachel

Houtkachels zorgen voor de ultieme beleving. Niets overtreft het gevoel van de heerlijke en zwoele warmte in combinatie met het knisperende houtvuur. Vooral tijdens de koude wintermaanden brengt een houtkachel veel sfeer en gezelligheid in uw woonkamer. Houtkachels zijn vaak het middelpunt van een kamer en moeten daarom bij uw persoonlijke smaak aansluiten. Innovaties door de jaren heen hebben het stoken op hout efficiënter, duurzamer en milieuvriendelijker gemaakt. Houthaarden en houtkachels hebben in vergelijking met een open haard een zeer hoog rendement en een goede verbranding. Onze houtkachels zijn goed doordacht en zorgen ervoor dat het hout zo efficiënt en schoon mogelijk wordt verbrand.

Een breed assortiment

Boxman | Van Wijk heeft een breed assortiment aan houtkachels. Hierdoor is er altijd wel een kachel die bij u smaak of het interieur van uw woning past. De houtkachels zijn verkrijgbaar in grote of kleine modellen, veel of weinig vermogen, een authentieke uitstraling of een moderne uitstraling. Kortom, bij Boxman | Van Wijk vindt u de kachel waar u al jaren naar op zoek bent!

Benieuwd naar de keuzemogelijkheden? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Ons Aanbod

Houtkachels

Houtkachels

Houtkachels

Houtkachels

Bekijk meer Houtkachels in ons assortiment