Spartherm

Het Duitse familiebedrijf Spartherm heeft strakke en moderne inbouwhaarden en houthaarden die voorzien zijn van de nieuwste technologie. Spartherm heeft als doel om door duidelijke contouren het vuur zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen en maximale functionaliteit te combineren met stijlvolle en moderne elegantie.

Alternatieve manieren

van warmte

Spartherm is de toonaangevende merkproducent voor energiezuinige stooktechniek! Naast elegantie is Spartherm druk bezig om u op een alternatieve manier te voorzien van warm water. Aangezien gas, stookolie of elektriciteit niet de meest economische en milieuvriendelijkste manieren van stoken zijn komt Spartherm met andere oplossingen. In de collectie zijn een aantal CV-haarden opgenomen. Maar een andere mogelijkheid van het produceren van warm water is bijvoorbeeld de Spartherm Aquabox. In dit systeem worden de opstijgende rookgassen gebruikt om het water te verwarmen en aan het warmte circuit toegevoegd. Op deze wijze ondersteunt u uw warmtevoorziening en tegelijkertijd verwarmt u een of meerdere ruimtes met een strak ingebouwde houthaard.

De mogelijkheden

bij u thuis?

Spartherm heeft meerdere innovatieve manieren om te besparen op uw stookkosten en zo milieuvriendelijk bezig te zijn. Neem contact op met een van onze specialisten voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom.

Ons Aanbod

Houthaarden

Spartherm

Renova B Air

Houthaarden

Spartherm

Mini Sh-3S

Houthaarden

Spartherm

Varia FDh-3S

Houthaarden

Spartherm

Arte U-50h

Bekijk meer Spartherm haarden in ons assortiment