Vuurtafel

Geniet van

warmte en sfeer

Maak van de wintermaanden een feestje en geniet van een vuurtafel die veel warmte en sfeer brengt! Met een brandend vuurtje in de vuurtafel kunt u lekker blijven natafelen met familie en vrienden. De vuurtafel is een eigentijdse oplossing voor een vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard.
Vuurtafels zijn gashaarden (tafelhaard) in een tafel en worden aangesloten op propaan- of aardgas. Het ontbreken van een rookkanaal maakt een vuurtafel voor iedereen toegankelijk. Met een vuurtafel in de tuin kun u de zwoele zomeravonden ruimschoots verlengen.

Een Vuurtafel brengt

sfeer in uw tuin

Vuurtafels kunnen met dank aan sterke materiaal tegen extreme warmte en kou waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Vuurtafels zijn leverbaar in verschillende modellen, kleuren en materialen. Een unieke aanwinst op elk terras van een hotel, café, restaurant of gewoon heerlijk bij u thuis.

Met de vuurtafels Boxman | Van Wijk zijn lange zomer avonden geen uitzondering meer. Er zijn diverse modellen beschikbaar van 4- tot 50-persoons vuurtafels. Een vuurtafel kan ook in uw huidige tafel gemonteerd worden. In dit geval wordt uw tafel aangepast en wordt een gashaard toegevoegd aan de tafel.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Bij Boxman | Van Wijk zijn verschillende modellen vuurtafels meteen uit voorraad leverbaar. Kom snel langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.