Gas-Houthaarden

Sfeerhaard op zowel

gas als hout

Een sfeerhaard die zowel op hout als gas kan branden. Tot voorkort was het niet mogelijk, maar  KombiFire heeft daar met de gas-houthaarden verandering in gebracht. Met de KombiFire kunt u zelf switchen van een gashaard naar houthaard en andersom, dankzij het unieke KombiFire-wisselsysteem.

Veel mensen hebben moeite met de vraag welke brandstof  het beste bij hen past. Voor beide sfeermakers wat te zeggen is. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houthaard, dient na een lange werkdag vooral het gemak van een gashaard. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt. Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem.

Met een aantal simpele handelingen verandert u de gas-houthaard in de optie die het beste bij u en het moment past. KombiFire heeft een breed assortiment aan gas-houthaarden. U kunt kiezen voor brede panorama variant of de meer traditionele ‘Original-haard’. Deze modellen gas-houthaarden zijn te verkregen in een front, hoek of drie zijden open opstelling en kunnen naar eigen wens worden ingericht. Daarnaast is iedere haard standaard uitgerust met een afstandsbediening.

Benieuw naar de KombiFire gas-houthaarden en wilt u weten hoe de gas-houthaarden er brandend uitzien? Kom langs in onze showroom op de Binnendamseweg 26a in Giessenburg en ervaar het gebruiksgemak van de KombiFire of neem vrijblijvend contact op met een van onze sfeerverwarmingsspecialisten.

Ons Aanbod

Gas-Houthaarden

Gas-Houthaarden

Gas-Houthaarden

KombiFire

Panorama XL Corner
€ 4.699,00 incl Btw

Gas-Houthaarden

Bekijk meer Gas-Houthaarden in ons assortiment