Nieuwe klanten

Voor nieuwe klanten rekenen wij bij ons eerste bezoek een vast bedrag van € 150,- voor het eerste uur.

*Bij een extra grote haard zullen wij een toeslag van € 20,- doorberekenen.
Welke haarden hier onder vallen kunnen wij u telefonisch toelichten.

Abonnementen

Serviceformulier

Product

Is de haard door ons geplaatst? *
Gewenst Abbonement *
Maximale uploadgrootte: 516MB

Heeft u vragen of onze abbonementen of onze dienstverlening? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Onze werkwijze

Inventarisatie

In overleg met u

maken we de juiste keus

Tijdens het eerste gesprek inventariseren wij wat uw wensen en de mogelijkheden voor de opstelling. Samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Hierbij zullen wij samen met u een variatie aan mogelijke materialen en posities bespreken.

Zoals eerder aangegeven, is ook de keuze van brandstof bepalend met betrekking tot de verdere uitwerking van de opstelling. Door middel van een driedimensionale schets worden de materialen en voorbeelden van de opstellingen visueel toegelicht. Daarnaast biedt onze grote showroom de mogelijkheid om diverse materialen en opstellingen van dichtbij te bekijken.

Uitwerking

Uw keuze wordt tot

detail uitgewerkt

Na het opnemen van de maten en een technische analyse gemaakt te hebben, bekijken we de mogelijkheden en gaat ons team van technische tekenaars en interieur stylisten voor u aan de slag.

Wanneer we samen tot een aantal opties zijn gekomen, zullen we samenkomen om deze te bespreken en uw eventuele verdere wensen uit te werken. Na goedkeuring van de offerte zal de technische realisatie van uw opstelling worden ingepland.

 

Plaatsing

Ons professionele team

installeert uw haard

Onze installatie en afbouw team zal op de afgesproken dag uw haard komen installeren. Over het algemeen zijn we binnen 1 à 2 dagen klaar. Het kan zijn dat we in een later stadium terug komen voor verdere afwerking.

Wij zorgen ervoor dat het team zorgvuldig te werk gaat, waardoor zelfs in reeds opgeleverde woonkamers een haard geplaatst kan worden zonder schade toe te brengen aan bijvoorbeeld uw vloer.

Nadat we klaar zijn met het installeren testen we uw haard, en laten wij u achter in een warme en sfeervolle kamer.

Veel stookplezier!

 

                  volg ons; @boxmanvanwijk_maatwerk_in_vuur

 

       Instagram